SS5991 Mary White tinggi penggilap komposit batu batu kuarza kekerasan yang tinggi

SS5991 Mary White tinggi penggilap komposit batu batu kuarza kekerasan yang tinggi

Berfikir Industries Corporation Limited adalah salah satu ss5991 China yang terkemuka mary putih tinggi penggilap tinggi batu komposit kekerasan kuarza batu pengeluar, selamat datang ke ss5991 murah borong mary putih tinggi penggilap komposit tinggi batu kuarza kekerasan batu dari kilang kami dan menyemak ss5991...

Hantar pertanyaanChat Now

Berfikir Industries Corporation Limited adalah salah satu ss5991 China yang terkemuka mary putih tinggi penggilap komposit batu kuarza tinggi kekerasan batu pengeluar, selamat datang ke ss5991 murah borong mary putih tinggi penggilap komposit batu kuarza tinggi kekerasan batu dari kilang kami dan menyemak ss5991 mary putih tinggi penggilap komposit batu batu kuarza kekerasan yang tinggi harga dengan kami.

SS5991-Mary putih

Warna: putih dengan cermin, tetapi tiada cermin yang begitu banyak.

1.Description/kawalan

Kuarza yang merangkumi sebanyak 93% daripada batu kuarza jumlah itu, ditambah resin, mineral dan lain-lain addictives, melalui warna yang mencampurkan di bawah keadaan vakum tekanan tinggi, menjadi sangat padat kompaun. Selepas memotong profesional, pengeringan, bahan penggilap permukaan, mengikis dan ketebalan penentukuran, akhirnya datang daripada batu kuarza.

2Membina jenama anda

Summerly kuarza boleh mencetak jenama dan logo anda pada filem jet dakwat di permukaan, percetakan di sebelah atau belakang papak. Menyesuaikan papak sendiri, membuat tanda anda dengan kualiti terbaik.

Hot Tags: ss5991 batu kuarza kekerasan mary putih tinggi penggilap tinggi batu Komposit, China, pengeluar kilang, borong, murah, kos
Barangan yang berkaitan
Siasatan