SS2803 Batu kuarza kounter tulen bilik mandi kuning mendahului puncak batu Komposit

SS2803 Batu kuarza kounter tulen bilik mandi kuning mendahului puncak batu Komposit

Berfikir Industries Corporation Limited adalah salah satu terkemuka China ss2803 bilik mandi kuning yang tulen kounter kuarza batu puncak batu komposit mendahului pengeluar, selamat datang ke ss2803 murah borong tulen bilik mandi kuning kounter kuarza puncak batu komposit batu puncak daripada kilang dan semak...

Hantar pertanyaanChat Now

Berfikir Industries Corporation Limited adalah salah satu terkemuka China ss2803 bilik mandi kuning yang tulen kounter kuarza batu puncak batu komposit mendahului pengeluar, selamat datang ke ss2803 murah borong tulen bilik mandi kuning kounter kuarza puncak batu komposit batu puncak dari kami kilang dan semak bilik mandi kuarza kounter, harga puncak batu komposit dengan kami.

SS batu kuarza-2803:

Batu kuarza SS-2803 digabungkan dengan resin polimer berkualiti tinggi dan pigmen berwarna-warni dan kemudian dipadatkan di bawah getaran yang kuat, vakum, dan tekanan ke dalam tebal, berliang papak yang akan sembuh, jawatan gauged kepada tepat ketebalan, dan digilap untuk kasut yang berkekalan. Kami mineral terpilih kuarza mengambil kuarza sebagai bahan mentah, diproses dengan teknologi canggih asing, menjadikan tekstur kuarza batu lebih keras daripada batu semula jadi, lebih tahan berbanding memakai, kakisan dan ketahanan.

Maklumat produk:


Kejuruteraan pengeluaran

1. penganalisisan dan stone(93%) asid-dibasuh kuarza kesucian yang tinggi, bahan polimer yang tinggi (7%) dan sebilangan kecil daripada pigmen yang bukan organik.

2. Tekan butang di bawah keadaan vakum dan tekanan tinggi.

3. proses automatik sepenuhnya 36 unit untuk menetapkan ketebalan, mengisar dan Poland.

4. 93% batu kuarza membuat batu kuarza Powerstone akan kekerasan tinggi (gred 7), permukaan licin dan cerah yang cemerlang.

5. bebas-berliang permukaan memastikan ciri-ciri Bitara yang tinggi rintangan lelasan, mampatan, menggaru, haba, kakisan dan penembusan dan lain-lain.

Saiz yang popular

(2800-3200)mm*(1200-1600)mm/(110#39;-126#39;)*(47#39;-63#39;)

Warna-warna

Putih, hitam, kuning, hijau, biru, ungu, mekar, merah, oren dan sebagainya.

Ketebalan

12mm, 15mm, 18mm, 20mm, 30mm dan lain-lain.

Selesai

Digilap

Kelebihan

1. memakai tahan dan tahan tekanan
2. tinggi kekerasan dan ketahanan suhu yang tinggi
3. tinggi asid-asas penentangan dan rintangan kakisan
4. Tiada sinaran, perlindungan alam sekitar dan sihat
5. tinggi ' luminance ' dan mudah untuk Kering

Permohonan produk

Kounter puncak dapur, atas meja solek bilik mandi, worktops, Dobi, Jadual puncak, atas bangku, puncak Pulau, bar puncak, belakang percikan, pancuran mandian, mandi sekeliling, dinding jubin, wall cladding, jubin lantai, dan Lapangan Terbang, Stesen, membeli-belah, hotel, bank, hospital.

Tempoh bayaran

Bayaran pendahuluan 30% T/T dan baki 70% T/T terhadap B/L

Salinan atau L/C pandang

Penghantaran butiran

Tempoh penghantaran 1): 20-25 hari selepas perintah itu disahkan

2) penghantaran port: Xiamen Port, China


Menunjukkan produk:

Panas-jualan besar Panel:


Kuarza permohonan:

Warna-warna yang lain:

Papak dalam stok:

Keupayaan kilang:
Hot Tags: ss2803 bilik mandi kuning yang tulen kounter kuarza batu mendahului puncak batu Komposit, kounter kuarza bilik mandi, puncak batu Komposit, China, kilang pengeluar, borong, murah, kos
Barangan yang berkaitan
Siasatan