SS6306 Kuarza Penyaman udara emas yang berwarna-warni kounter tiada kuarza berliang papak

SS6306 Kuarza Penyaman udara emas yang berwarna-warni kounter tiada kuarza berliang papak

Berfikir Industries Corporation Limited adalah salah satu daripada China ss6306 kuarza Penyaman udara emas yang berwarna-warni kounter yang terkemuka papak kuarza berliang tiada pengeluar, selamat datang ke ss6306 murah borong kuarza Penyaman udara emas yang berwarna-warni kounter papak kuarza berliang tiada dari kilang kami dan semak ss6306 emas berwarna-warni...

Hantar pertanyaanChat Now

Berfikir Industries Corporation Limited adalah salah satu terkemuka China ss6306 kuarza Penyaman udara emas yang berwarna-warni kounter papak kuarza berliang tiada pengeluar, kounter kuarza Penyaman udara emas yang berwarna-warni ss6306 dialu-alukan untuk borong murah tiada kuarza berliang papak dari kilang kami dan menyemak ss6306 kuarza Penyaman udara emas yang berwarna-warni kounter tiada harga papak kuarza berliang dengan kami.

Emas SS6306 berwarna--warni

Kira-kira Summerly kuarza

SUMMERLY KUARZAmerupakan usaha berfikir Industries Corporation untuk membina jenama kuarza tinggi-end. Kilang kami yang terletak diDunia batuShuitou, adalah sebuah syarikat yang terkemuka dan dipercayai pakar dalam Penyelidikan amp; pembangunan, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan sebagai salah satu kuarza buatan besar moden yang manufacturing enterprises, menyasarkan untuk menghasilkan batu kuarza buatan China berkualiti. Dengan sepuluh tahunpengalaman dalam perniagaan batu tiruan, pelaksanaan mod pengurusan moden dan pengeluaran produk berkualiti tinggi dalam industri kuarza, pengasas kami mencipta quot jenama kita sendiri; SUMMERLY quot;. Kami mempunyai sebuah produk penyelidikan dan pembangunan serta keupayaan inovasi yang bebas, mencipta nilai yang lebih tinggi untuk pelanggan.

Summerly kuarza---menjadi pengeluar batu kuarza atas China!

Kualiti permukaan kuarza
Tiada kecacatan, sisi penolakan,
Lubang tiada pasir, tiada calar, tiada retak,
Tidak terikat, titik tiada, tiada lompang.

Ciri-ciri dan faedah

1) Ketegaran dan ketahanan

Batu kuarza mengandungi lebih daripada 90% kuarza, dengan pendekatan kekuatan Mohs untuk 6-7, ia tidak boleh dipotong dengan pisau dan dikenakan untuk dekorasi Ruang kejuruteraan awam yang besar.

2) Bebas-pencemaran dan asid - bukti

Amat rendah kadar penyerapan air, percuma pengotoran penyerapan prestasi stabil dan bebas daripada tindak balas dengan pelbagai asid dan alkali.

3) mudah Kering

Penyenggaraan mudah dan ringan pembersihan permukaan.

4) alam sekitar yang sihat

Tegas Pilih bahan-bahan mentah, bebas daripada bahan-bahan radioaktif semua, boleh sehingga sekarang bahan hiasan gred.

5) tekstur semulajadi

Mewakili tekstur meriah batu dengan bijirin seluruh batu, mencapai kesan emulasi atas kelas dan pesona batu semulajadi.

Kelebihan kami termasuk

Kilang pembuatan meliputi kawasan seluas 20000 meter persegi, dengan tiga baris pengeluaran batu kuarza automatik antarabangsa yang maju, mempunyai formula teknikal yang unik. Kami menyelidik dan membangunkan banyak siri, banyak rekabentuk dan warna-warna dan spesifikasi tinggi-gred kuarza. Kilang kami mengeluarkan 1 juta meter persegi kuarza berkualiti tinggi setiap tahun. Pasaran utama adalah di Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah, Oceania dan bahagian-bahagian lain di dunia.

Setelah kita susur; D Makmal, produk yang telah bersaing dengan masa.

Telah lulus Persijilan ISO9001 dan semua jenis Sijil pemeriksaan, seperti: Sijil sistem pengurusan alam sekitar, Sijil sistem pengurusan kualiti, CE, NSF, SGS, dll.

Dengan pasukan yang profesional kelas pertama, 10 tahun pengalaman dalam operasi perniagaan antarabangsa, muda dan penuh semangat, sikap perkhidmatan yang ikhlas dan kaya pengetahuan profesional, kami aktif mengembangkan pasaran domestik dan antarabangsa, telah memenangi pengiktirafan tinggi konsisten dalam pasaran domestik dan antarabangsa.

Kontrak projek-projek di rumah dan di luar negara, termasuk Terminal penumpang pelancongan antarabangsa Xiamen berbagai-bagai satu set lengkap projek hartanah, Xiamen Jimei Taizhou Hotel Chengyi College, Sains dan teknologi Muzium, dan Perpustakaan dan lain-lain.

Hati berterima kasih, kami menghargai semua rakan-rakan yang membantu kami. Dalam masa 10 tahun akan datang, kami akan membawa anda masa depan yang cerah dan indah.

Saiz kami

A.Biasa saiz papak: 3000/ 3200mmX1400 / 1600mm

B.Thickness:12mm,15mm,18mm,20mm,30mm

Pembungkusan amp; Penghantaran

Pembungkusan: Kami papak batu kuarza biasanya dibungkus dalam Peti kayu amat fumigated mempercepatkan jubin dibungkus dalam kotak kayu.

Butir-butir: Pakej Usuallly 6-7 setiap 20 #39; kontena.

Masa penghantaran: Kira-kira 15-20 hari selepas menerima deposit.


PermohonanHot Tags: ss6306 kuarza Penyaman udara emas yang berwarna-warni kounter papak tiada kuarza berliang, China, pengeluar kilang, borong, murah, kos
Barangan yang berkaitan
Siasatan